Remiks sine koronatiltak

modell av et virus
Remiks tar situasjonen rundt spredningen av covid-19 alvorlig og gjennomfører nå en rekke tiltak for å redusere smittespredning både internt og i kontakt med våre kunder.

Remiks er definert å ha virksomhet som utfører samfunnskritiske oppgaver. Smitte og derav karantene for flere av våre ansatte, vil kunne få store konsekvenser for innhenting av avfall i kommunene. Følgende gjelder fra fredag 13. mars:

  • Kundetorget på Remiks Miljøpark blir STENGT for besøk. Kan nås på telefon 776 01 900, E-post: post@remiks.no eller melding via vår Facebookside
  • Remiks Bruktbutikk er åpen med egne tiltak. Les mer om det her.
  • Trenger du nye poser? Du kan hente nye poser utenfor vår hovedinngang på Ringvegen 180 og utenfor hovedinngangen til Rådhuset i Tromsø sentrum mellom 08.00-15.30.
  • Innhenting av avfall går som normalt, men det kan være vi henter avfallet på et senere tidspunkt på tømmedag, enn vanlig. La dunken stå ute til tjenesten er utført

Remiks vurdere situasjonen fortløpende og endringer må påregnes.

Skal du besøke returstasjonene våre? Husk følgende:

  • Ikke benytt våre returstasjoner uten at det er strengt nødvendig
  • Er du i karantene skal du IKKE ta turen til våre returstasjoner
  • Pga. færre biler av gangen oppe på «plattingen», så vil det kunne bli kødannelser.
  • Hold avstand – minst én god meter fra hverandre.
  • Rett dere etter de beskjeder betjeningen på returstasjonen gir.
  • Remiks vil så langt det lar seg gjøre holde våre returstasjoner åpne


Informasjon til bedriftskunder

Bedriftskunder som har redusert behov for tømming grunnet konsekvenser rundt koronaviruset, bes ta kontakt med vårt kundetorg på e-post post@remiks.no eller telefon 776 01 900 for å avtale sitt tømmebehov.

Dette gjelder spesielt kunder som har faste tømminger, og som grunnet viruset, har stengt sin bedrift eller har redusert drift i en periode fremover.
For at vi skal unngå unødig oppmøte/tømming med dertil hørende kostnader kan dette avtales nærmere ved å kontakte oss.

Med vennlig hilsen Remiks Næring AS.


Les mer på helsenorge.no

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Relaterte artikler

Søppel er ikke lenger bare søppel

Når produsentansvarsordningen nå står i fare for å kollapse, så handler det først og fremst om et system som har alle forutsetninger for å mislykkes, der produsentene til syvende og sist sender regningen tilbake til innbyggerne. Det kan ikke vi i Remiks akseptere, forklarer Britt Mathisen Limo, administrerende direktør i Remiks.

LES MER »