NB! Denne nettsiden er under konstruksjon

Remiks sine koronatiltak

modell av et virus
Remiks tar situasjonen rundt spredningen av covid-19 alvorlig og gjennomfører nå en rekke tiltak for å redusere smittespredning både internt og i kontakt med våre kunder.

Remiks er definert å ha virksomhet som utfører samfunnskritiske oppgaver. Smitte og derav karantene for flere av våre ansatte, vil kunne få store konsekvenser for innhenting av avfall i kommunene. Følgende gjelder fra torsdag 5. november:

  • Vi stenger Kundeservice for fysiske henvendelser f.o.m 5. november. Vi kan nås på telefon 776 01 900, e-post: post@remiks.no eller melding via vår Facebookside.
  • Remiks Bruktbutikk er stengt f.o.m 5. november.
  • Trenger du nye poser? Når Kundeservice er stengt for besøkende, kan du hente nye poser utenfor inngangen til administrasjonsbygget og Returstasjonen for Husholdning hos Remiks, samt på Rådhuset i Tromsø sentrum mellom 08.00-15.30.
  • Innhenting av avfall går som normalt, men det kan være vi henter avfallet på et senere tidspunkt på tømmedag, enn vanlig. La dunken stå ute til avfallet er hentet.

 

Remiks vurderer situasjonen fortløpende og endringer må påregnes.

 

Skal du besøke returstasjonene våre? Husk følgende:

  • Ikke benytt våre returstasjoner uten at det er strengt nødvendig
  • Er du i karantene skal du IKKE ta turen til våre returstasjoner
  • Pga. færre biler av gangen oppe på «plattingen», så vil det kunne bli kødannelser.
  • Hold avstand – minst én god meter fra hverandre.
  • Rett dere etter de beskjeder betjeningen på returstasjonen gir.
  • Remiks vil så langt det lar seg gjøre holde våre returstasjoner åpne

 

 


Informasjon til bedriftskunder

Bedriftskunder som har redusert behov for tømming grunnet konsekvenser rundt koronaviruset, bes ta kontakt med vårt Kundesenter på e-post post@remiks.no eller telefon 776 01 900 for å avtale sitt tømmebehov.

Dette gjelder spesielt kunder som har faste tømminger, og som grunnet viruset, har stengt sin bedrift eller har redusert drift i en periode fremover.
For at vi skal unngå unødig oppmøte/tømming med dertil hørende kostnader kan dette avtales nærmere ved å kontakte oss.


Les mer på helsenorge.no

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Relaterte artikler

Remiks og Kvitebjørn Varme tar imot restavfall med båt fra Bodø

Iris Salten har inngått avtale med Remiks og Kvitebjørn Varme om å sende nærmere 40 000 tonn restavfall med båt fra Bodø til Tromsø og energigjenvinning de neste 5 årene. Natt til torsdag kom skipet Cabal med de første 1000 tonn. Restavfallet i fra Iris vil varme opp blant annet UNN, Universitetet og andre bygninger i Tromsø.

LES MER »

Første kvinnelige maskinfører i Remiks

Karoline er en av flere Remiksere som jobber på Returstasjon Tromsø og imøtekommer byens befolkning når de kommer for å levere avfall og ressurser. I går ble hun også den første kvinnelige maskinføreren i Remiks.

LES MER »

Når returordningen kollapser

Denne sommeren ble avtalen Remiks og flere avfallsselskaper i Norge har på retur av plast, sagt opp av returselskapet Grønt Punkt. Konsekvensen er – enkelt forklart – at innbyggerne i Tromsø og Karlsøy må finansiere returordningen for plast i vår region.

LES MER »