Ekstra avfall?

Lei en container.

Skal du pusse opp huset og har behov for en container? Eller kanskje du skal kvitte deg med gammelt rusk og rask uten å ha tilgang på bil? Hos Remiks får du hjelp til det meste når det gjelder oppsamling og frakt av avfall. Kanskje du ikke vet hvilken størrelse på containeren du trenger? I så fall ta kontakt med en av våre konsulenter, så får du hjelp. Bruk kontakt oss knappen øverst til høyre.

Frakt av avfall.

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om hvilken løsning som passer best for ditt behov. Bruk "kontakt oss" knappen øverst på siden, eller ring oss på 77 60 19 00.

Har du brukt opp avfallskortet?

Hvis du har behov for å levere mer avfall enn avfallskortet ditt dekker, kan du gjøre dette mot en tilleggsavgift.  Du kan betale med kort eller kontanter.

Volumbasert prismodell

Det er innført volumbasert prismodell. Avfallskortet vil fungere på samme vis som før, men ved større mengder avfall betaler du fast pris basert på volum.

• Avfall tilsvarende det du får i en personbil: 1 levering eller betale 150,-

• Avfall tilsvarende det du får i en liten varebil/henger: 2 leveringer eller betale 300,-

• Avfall tilsvarende du får i en varebil/henger: 3 leveringer eller betale 500,-

• Husk at benevnelse på kjøretøyene kun er eksempel på avfallsmengde og ikke krav til type kjøretøy.

Ting til gjenbruk

Husk at mye kan gjenbrukes, for eksempel møbler og kjøkkenutstyr. Dersom du ikke kan frakte det til våre returstasjoner selv, så kan vi hjelpe deg på flere måter. Vi har for eksempel et samarbeid med Tromsprodukt om drift av gjenbruksbutikken ved Remiks hovedanlegg på nordøya. Dine gamle ting kan komme til nytte hos andre som ønsker å gi de et nytt liv. Dersom du har behov for kontakt med gjenbruksbutikken er telefonnummeret 453 93 559

Trenger du å få hentet ekstra avfall, ring tlf 77 60 19 00 for pris og tidspunkt.