Uavhentet avfall

Husk!

Avfallet hentes på din adresse til faste dager. Se "Min side" når du har tømmedag. For å være sikker på å få tømt, må du ha satt dunken ut senest kl 07.00 på tømmedagen. Renovasjonsbilen har en løftearm som tømmer dunken i bilen. Derfor er det viktig at det ikke er objekter i veien for løftearmen og gripekloen - for eksempel gjerde eller stolpe. Det må være 0,5 meter fra vei til dunk og samme avstand til hindringer.

 

Når dunken står utømt.

Det kan være mange årsaker til at avfallet ikke er hentet i løpet av dagen. For eksempel kan dårlig vær eller trafikale problemer føre til at innsamlingen må utsettes til enten senere på dagen eller dagen etter.

Ikke ta inn dunken.

Hvis avfallet ikke er hentet - ikke ta inn dunken. Det kan hende at renovasjonsbilen er forsinket.

Kontakt renovasjonsbilen.

Hvis avfallet ikke er hentet i løpet av ettermiddagen bes du ta kontakt med renovasjonsbilen som kjører i området. På "min side" finner du direkte mobilnummeret til bilen som kjører i ditt område. Hvis du ikke får svar på dette nummeret kan du ringe Remiks på tlf 77 60 19 00. Du bes om ikke å ta inn dunken før du har fått svar på hvorfor den ikke er tømt. Renovasjonsbilen kan være like om hjørnet.
 

Ta hensyn til brøytekant.

På vinteren er det viktig at dunken blir plassert på en slik måte at den ikke er til hinder for brøytebilene. Med det menes at dunken plasseres bak brøytekanten, men likevel slik at renovasjonsbilen får tak i den.