Viktig! Dette er en kort melding om endringer i rutiner.

Ledig vikariat som yrkessjåfør

Søknadsfrist: august 18, 2021

Vil du jobbe med sirkulærøkonomi og noen av jordas viktigste ressurser?

Remiks Husholdning søker sjåfør i vikariat

Da en av våre faste sjåfører går ut i permisjon søker vi nå etter en yrkessjåfør for snarlig tiltredelse i vikariat frem til 31.08.2022. Vikariatet kan bli forlenget.

Remiks leverer i dag avfallstjenester i verdensklasse – vi tilbyr kundeorienterte og bærekraftige løsninger for avfallshåndtering. Vi har utviklet oss fra å være avfallsaktør til å bli en produsent av råvarer for nye produkter, og har hele tiden fokus på hvordan vi kan utnytte det råstoffet vi samler inn på best mulig måte.

Ved Remiks Miljøpark i Tromsø utfører vi industriell, moderne håndtering av avfall – og omdanner hver eneste dag problemer til ressurser. Vi har en bygningsmasse på omtrent 20 000 m2 som er høyt spesialisert og tilpasset vår drift.

Vi jobber med utgangspunkt i våre verdier miljøbevisst, pålitelig, nyskapende og tilgjengelig. Disse verdiene er forankret i alt vi gjør og våre ansatte er våre fremste ambassadører for disse verdiene.

Remiks setter pris på mangfold og oppfordrer kvinnelige yrkessjåfører til å søke.

Kvalifikasjoner

  • Sertifikat minimum klasse C med gyldig YSK
  • Gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig
  • God helse og fysikk
  • Det er ønskelig, men ikke et krav, at den som tilsettes har kompetansebevis type Kran G8, Truck og ADR

Personlige egenskaper

  • Evne til å jobbe selvstendig og i team
  • Serviceinnstilt
  • Pliktoppfyllende
  • Nøye med sikkerhet og ivaretagelse av kjøretøy
  • Kjenner deg igjen i verdiene våre miljøbevisst, pålitelig, nyskapende og tilgjengelig

Personlig egnethet blir vektlagt.

Ansvarsområder

Da en av våre faste sjåfører i Remiks Husholdning går ut i permisjon søker vi nå etter en yrkessjåfør for snarlig tiltredelse i vikariat frem til 31.08.2022. Vikariatet kan bli forlenget.

Arbeidsoppgaver vil innebære å fungere som sjåfør og renovatør i team på våre innsamlingskjøretøy, fortrinnsvis baklastere.

Remiks tilbyr disse fordelene

Ryddige arbeidsforhold, et hektisk men godt arbeidsmiljø, god pensjonsordning , gode personalordninger og konkurransedyktige betingelser.

Har du spørsmål om stillingen?

Frode Lorentsen

Avdelingsleder innsamling

Stian Kjellmo

Driftssjef

Remiks er et avfallsselskap som samler inn, håndterer og behandler avfall i Nord-Norge. Vi tilbyr avfallsløsninger for næringslivet og utfører lovpålagte oppgaver gjennom innsamling av husholdningsavfall i Tromsø og Karlsøy kommune.

Vi jobber med utgangspunkt i våre verdier miljøbevisst, pålitelig, nyskapende og tilgjengelig. Disse verdiene er forankret i alt vi gjør og våre ansatte er våre fremste ambassadører for disse verdiene. Remiks er et aksjeselskap som eies i sin helhet av Tromsø og Karlsøy kommune.

 

Konsernet har ca. 120 ansatte og vi har holder til i flotte og moderne lokaler ved Miljøparken på nordspissen av Tromsøya – er du vår nye kollega?

Søknadsfrist: august 18, 2021