Bruktbutikk og bruktmarked

Bruktmarked

I samarbeid med Remiks, arrangerer Framtiden i Våre Hender regelmessige bruktmarked på Kulturhuset i Tromsø. Det er gratis å være med. Påmelding bruktmarked: bruktmarkedtromso@framtiden.no

Utgangpunktet er at hver første helg i hver måned blir det bruktmarked. Vinterhalvåret inne i Kulturhuset i Tromsø og sommerhalvåret utenfor Kulturhuset i Tromsø.

Meget populært tiltak og følger ressurspyramidens 2. nivå som heter ombruk og gjenbruk.

2019 – planlagte bruktmarkeder:

Oversikt finner du også på Framtiden i våre hender nord og de har også en egen Bruktmarkedside (viser inntil neste av gangen)

 

Bruktbutikken

Bruktbutikken ligger på hovedanlegget på Nordøya. Butikken har eget telefonnummer 45 39 35 59. Butikken skal skape et marked for salg og gjenbruk av artikler, som ellers ville endt opp som avfall. Gjennom dette tiltaket sørger vi for å redusere avfallsmengden i kommunen.

I gjenbruksbutikken kan du finne mange nyttige ting til hjemmet. Eller kanskje du trenger kopper og bestikk til hytta? For nostalgikere kan vi lokke med en samling med gamle vinylplater. Mulighetene er mange, og det er kun fantasien som setter begrensninger. Kom innom for en titt da vel. Vi holder til i Ringveien 180, ved Remiks Miljøpark AS på Nordøya.

Det tilbys også henteordning for gjenbruksvarer (ikke avfall). Og det tilbys også utkjøring av varer fra butikken. Ta kontakt for å avtale tid på telefon 45 39 35 59 eller send en e-post til bruktbutikk@remiks.no.

Meget populært tiltak og følger ressurspyramidens andre nivå som heter ombruk og gjenbruk.

Åpningstider finner du her 

 

Skattejakten på Facebook

Remiks sin facebookside, har vi startet opp med Skattejakta. I samarbeid med Ressurs Tromsø lodder vi ut et brukt produkt hver uke. Ved å svare i kommentarfeltet, så er man med i trekningen som skjer torsdagen. Varene som loddes ut har vi funnet i Gjenbruksbutikken.

Meget populært tiltak og følger ressurspyramidens 2. nivå som heter ombruk og gjenbruk.