Den store strandryddedagen og uken - Remiks er med

Oppdatert

Onsdag, april 25, 2018 - 15:30

Nå er det like før den store nasjonale strandryddeuken til Hold Norge Rent​ settes igang. Den er fra 30.mars til 6.mai, med den store strandryddedagen lørdag 5.mai.  Mange har allerede meldt seg på via ryddeportalen til Hold Norge Rent. Har du lyst å være med, men ikke opprette eget, gå inn på ryddeportalen og meld deg på aksjoner som er åpen for det. Remiks har et meget godt samarbeid med Ren Kyst. De er våre samarbeidspartnere på denne aksjonen og andre aksjoner knyttet mot marint avfall.

Meget viktig at man tar kontakt med Remiks for praktiske ting som innhenting, hvor, utstyr ol. Sekker og engangshansker kan fås hos Remiks eller på Rådhuset i Tromsø. Dessuten kan du få levere avfall gratis på Returstasjonen på Remiks Miljøpark i Ringvegen 180. Vi kan også hente strandryddeavfallet. Må man sette ut en container, gjør vi det også. Alt dette får du vederlagsfritt.  Du gjør en kjempeinnsats for miljøet!

Levering av avfall direkte til Returstasjonene på Remiks Miljøpark, skjer normalt via vekta på hovedanlegget og leveres Returstasjonen for Næring. Med et digitalt kort kan du også levere strandryddeavfall til Returstasjon sør (husholdning). Kortet kan du få når henter sekker og hansker eller ta kontakt med kundetsenteret på Remiks. Denne stasjonen har lengre åpningstid og du trenger da ikke gå over vekt.

For Tromsø og Karlsøy sin del er det starten på forskjellige ryddeaksjoner, som vil pågå til nær oktober. Vær og føreforhold gjør at det er praktisk å vente litt.