Hva skjer i jul og nyttår - juletreinnsamling og endringer for 2017

Remiks ønsker alle god jul og godt nytt år
Noen viktige endringer
  • Bruktbutikken holder stengt fra 24.desember til og med 1.januar 2017
  • Åpningstidene Remiks Miljøpark - 27.des - 30.des er 0900 - 1400
  • Returstasjonene på Hansnes og Vannøy holder stengt uke 52
  • De som har henting avfall mandag 26.des får hentet dette tirsdag 27.des. De gjelder både husholdninger og næring
  • Endringer i åpningstiden Returstasjonen i Tromsø fra 2.januar. 0700 - 1900 man - tors. 0700 - 1530 fredag. Næringskunder har ingen endring (man - fre 0700 - 1530
  • Juletreinnsamling for sentrumsnære områder i Tromsø er i uke 3-2017. Trærne må være satt ned til veg senest mandag 16.januar
  • Alle detaljer ser du her

Oppdatert

Onsdag, desember 14, 2016 - 15:41

Hva skjer i jul og nyttår mht avfallshåndteringen? Som vanlig blir det endringer i åpningstidene hos Remiks, det være seg administrasjon og Returstasjon. Bruktbutikken vil holde stengt hele julen f.eks. Dessuten må man få med seg juletreinnsamlingen for sentrumsnære områder i Tromsø. Sjekk ut alle detaljer her. Vi ønsker aller våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nytt år!

Juletreinnsamling sentrumsnære områder Tromsø - merk dette:

Juletrær må være satt fram til veg mandag 16. januar senest kl. 0700! Juletreinnsamlingen vil pågå fra mandag til og med onsdag i uke 3– 2017. De må være fri for julepynt og belysning, og MÅ settes fram til veg og helst settes samlet. Har du ikke fått hentet treet ditt en av disse dagene, ta kontakt med Remiks på 77601900 innen utgangen av uke 3. Juletrær kan også leveres gratis på våre Returstasjoner.

Tømmeappen har også en varsel for innsamling av juletrær.

Stakkevollan med stasjonært avfallssug: Sette juletrærne ned til parkeringsplassen der den gamle felles oppsamlingsplassen for avfall var. Trærne må være klart synlig, men uten at de er til hinder for allmenn trafikk.

Borettslag med mobilt avfallssug: Sett juletrærne der renovasjonsbilen kobler seg til rørsystemet. Påkoblingspunktet er stort sett plassert i utkanten av borrettslaget, og merket med navn på laget.

Alle andre fellesløsninger: Sett juletrærne dit containerne/oppsamlingsenhetene står. Plasser dem slik at de ikke blir til hinder for trafikk, eller for tømming av containerne.