I år kommer ingen tømmeoversikt i postkassen – vi går digitalt

Tømmeoversikten på hjemmesiden

inn på www.remiks.no
Skriv inn din gateadresse på «Finn din tømmedag»
Da får du opp alle de opplysninger du trenger på tømmedag, avvik på tømmedag, posesupplering mm
Trenger du å skrive den ut for å sette på kjøkkenskapet, finnes det en egen utskriftsknapp. Da får du en enkel og grei oversikt.
Abonnenter i Karlsøy – benytt linken som ligger rett under «Finn din Tømmedag»

App til iPhone og Android mobiltelefoner

inn på App-store (iPhone) eller Google-play(Android)
Søk på «Remiks»
Last ned appen
Skriv inn den gateadressen det gjelder (bruk veg og ikke vei) og eventuelt også postnummer
Du trenger ikke å skrive gatenavnet fullt ut
Trykk «søk etter oppgitt adresse»
Velg din gateadresse (det er ikke nøye å velge riktig seksjonsnummer hvis du får flere valg på det)
Er du på adressen det gjelder kan du også trykke «søk med din posisjon» og du får opp adresser i området du er plassert
Trykk lagre (kryss av hvis det er en avkryssingsboks før du lagrer)
har du oversikten på alle tømmedager fremover (3 måneder av gangen)
Husk å sett på varsling, slik at du får melding dagen før det er tømming. Du kan også velge når tid du vil ha varslingen
Abonnenter i Karlsøy kommune kan ennå ikke benytte seg av appen. 

Hvis du vil ha tømmeoversikten tilsendt

Ta kontakt med Remiks på tlf: 77 60 19 00, besøke Remiks eller e-post post@remiks.no
Vi sender ut
 

Oppdatert

Torsdag, desember 4, 2014 - 14:41

Vi går over til en heldigital versjon, som hele tiden er oppdatert mht endringer. Hjemmesiden vil nå være stedet du besøker når du skal oppdateres på når avfallet blir hentet eller når det er posesupplering mm. Du kan også skrive ut tømmeoversikten, hvis du vil ha noe å sette opp på kjøkkenskapet.

Har du ikke muligheter å skrive ut selv, ta kontakt med Remiks på tlf 77 60 19 00 eller post@remiks.no, så sender vi en korrekt tømmeoversikt til deg.

Vi innfører også en App, som holder deg oppdatert og gir deg beskjed når det er bl.a henting av ditt avfall. Den er tilgjengelig både for iPhone (App-store) og Android (Google-Play) sine type mobiltelefoner. Søk etter «Remiks» og du vil kunne laste ned appen. Skriv inn din gateadresse (må skrives helt korrekt – bla «veg»). Er du på adressen det gjelder kan du trykke «søk med din posisjon» og få opp adresser i din posisjons nærhet. Sett også på automatisk varsel, slik at du vil bli påminnet om henting av avfall og posesupplering. Da slipper du å bli overrasket når det er endringer på tømmedag. I appen er det også annen informasjon som åpningstider Returstasjonene, muligheter for å sende inn avviksmeldinger, oversikt på Returpunkter og annet. Tjenesten vil utvides etterhvert.

Abonnenter i Karlsøy kommune må vente litt før de kan ta ibruk appen. "Finn din tømmedag" på hjemmesiden kan heller ikke brukes, bruk linken under som heter "Abonnenter i Karlsøy se her". Snart vil derimot også Karlsøy være integret i det nye systemet. 

I tiden fremover vil det komme annonser i avisen. Fra mandag 8.desember vil det komme en brosjyre i postkassen som nærmere beskriver det som skjer. Du kan allerede se den her

Merk at de som i dag har sms-varsling på avvik i tømmedag, vil få beskjed om å laste ned appen. Denne vil erstatte sms-varslingen, som vil bli avviklet.

Miljømessig vil denne endringen medføre mindre papir. Den gir også hele tiden korrekt oversikt på henting av ditt avfall, avvik, posesupplering, åpningstider mm. Du slipper å finne en oversikt som ikke er oppdatert. Vi vil innføre en egen ny SMS-varslingstjeneste. Denne er også koblet opp mot databasen, slik at det ved endringer eller andre årsaker, kan varsles direkte til husstanden.