Juletreinnsamling 2015 (gjelder sentrumsnære områder i Tromsø)

Viktige punkter
  • Sjekk om ordningen gjelder for deg
  • Juletrærne må være satt fram til veg senest 0700 mandag 12.januar
  • Innsamlingen skjer fra mandag tom torsdag
  • Vi samler inn juletrærne utenom ordinær tømmedag
  • Juletrærne må være fri for pynt og julelys
  • Plasttrær tar vi ikke imot
  • Du kan levere gratis juletrær til Returstasjonene

Oppdatert

Onsdag, januar 7, 2015 - 16:17

Gje​nnom mange år har vi hatt en ordning der man henter inn brukte juletrær uten juletrepynt fra husholdningene. Ordningen gjelder for sentrumsnære områder i Tromsø, men alle kan gratis levere sine juletrær til en av våre Returstasjoner i Tromsø eller Karlsøy.

Følgende områder dekkes av juletreinnsamlingen: Fastlandet: Tønsvik bru - Laukslett, TromsøyaKvaløya: Krysset Finnvikdalen - Kaldfjord til Erfjordbotn, samt Håkøya

Juletreinnsamling pågår i uke 3 (12 – 16. januar). Trærne må være satt fram til veg mandag 12.januar senest kl 07:00. De må være fri for julepynt og belysning, og settes samlet på tilgjengelig og oversiktlig sted. Vi samler inn juletrærne utenom ordinær tømmedag. Har du ikke fått hentet treet ditt i løpet av perioden, ta kontakt med Remiks på tlf 77601900.

Stakkevollan med stasjonært avfallssug:  Sett juletrærne ned til parkeringsplassen der den gamle felles oppsamlingsplassen for avfall var. Trærne må være klart synlig, men uten at de er til hinder for allmenn trafikk.

Borettslag med mobilt avfallssug: Sett juletrærne der renovasjonsbilen kobler seg til rørsystemet. Påkoblingspunktet er stort sett plassert i utkanten av borrettslaget, og merket med navn på laget.

Alle andre fellesløsninger: Sett juletrærne dit containerne/oppsamlingsenhetene står. Plasser dem slik at de ikke blir til hinder for trafikk, eller for tømming av containerne.