Remiks sponser Vinterlyd - Kreftforeningens konsertturne

Oppdatert

Tirsdag, mars 18, 2014 - 14:50

Sist lørdag ble Vinterlyd arrangert i Tromsø. Remiks ble forespurt om å hente inn avfall fra konserten. Vår sjåfør Einar Klodiussen påtok seg oppdraget på Remiks vegne, men valgte å utfordre ledelsen  til å ta oppdraget uten å belaste Kreftforeningen med kostnadene. «Dersom bedriften stiller med renovasjonsbil og tar imot avfall uten å belaste Kreftforeningen, tilbyr jeg meg å jobbe gratis de to timene oppdraget varer» sa han og påtok seg dermed oppdraget med å hente inn sekkene med avfall på lørdag ettermiddag uten lønn. Dette til tross for at han hadde krav på både lønn og overtid. Atle Robertsen, daglig leder i Remiks Næring, sier «jeg er stolt av å kunne stille opp for Kreftsaken med slike medarbeidere».

Vinterlyd er en gratis konsert turne der det samles inn penger til Kreftforeningen. I Tromsø ble det samlet inn nærmere 100.000,- til kreftsaken. Mer enn 7000 mennesker tok turen til Tromsø Sentrum for å få med seg blant annet Isac Elliot, det store ungpikeidealet som spås å være «den nye» Justin Bieber.

De færreste er faktisk klar over hvor mye avfall som oppstår under et slikt arrangement og at noen både må sørge for å samle inn avfallet og frakte det til avfallsmottaket. Denne gangen valgte Remiks å sponse Kreftsaken med å gjøre jobben gratis.