Remiksdagen lørdag 12.september - sett den av

Remiksdagen 2015
Vinn 10 000 kroner på Remiksdagen - ekstratrekning i Returkartonglotteriet

Det du trenger å gjøre er å skylle, brette og stappe 6 drikkekartonger i en 7.de, skrive navn og telefonnr på "kubben(e)". Ta de med på Remiksdagen og lever de i en egen beholder. Vi trekker ut 2 premier på 10 000 kroner på slutten av dagen.

Buss fra Prostneset (sentrum) til Remiks

Det blir satt opp en egen bussforbindelse som kjører hver time fra Prostneset (sentrum) via Stakkevollvegen til Remiks og tilbake. Den er gratis og har plass til 2 barnevogner. Bussen har 22 seter. Bussavgang Prostneset er 09:45, 10:45,  11:45, 12:45, 13:45. Avgang Remiks er 10:15, 11:15, 12:15, 13:15, 14:15; 15:15. 

Oppdatert

Torsdag, september 10, 2015 - 11:34

Lørdag 12. september åpner Remiks opp sine porter og har åpen dag. Her blir mange aktiviteter, konkurranser, utstillinger, guidet omvisninger og mye mye mere. Her kan du leser litt mer om hva som skjer. Så sett av dagen. Kan du ikke komme med bil, så har vi satt opp en buss som kjører fra Prostneset (sentrum) til Remiks. Les om Remiksdagen på vår Facebookside

PROGRAMMET FINNER DU HER

Programbladet finner du her

Det er desverre ikke åpent for mottak av avfall på dagen.

Her er noe av det som skjer

Den lille Nord-Norgebanen er en realitet – på Remiksdagen

Lyst å kjøre med den lille Nord-Norge banen? Den har 3 stasjoner, Fauske, Tromsø og Kirkenes og vil på mange måter symbolisere savnet etter en jernbane som dekker hele Norge. Nå kan det sies at det er vel så nærme vi kommer en Nord-Norgebane…her i Nord Norge …eller? Stasjonene er bygget av arbeidsprosjekt slottet og dekorert av Tromsprodukt og gjenbruksbutikken. Toget? Jo – det finnes kun et tog i byen og det er Ishavstoget, så skinnene får vente. Toget vil går fra nord til sør til nord på hele det, etter hvert, store området til Miljøparken. Rutetabellen? – jo enkel – «den kommer brått og køyrer brått».

Remiksdagen - egen scene - Bandet Resirkulert og Risikoret opptrer - kjemishow

Vi har denne gangen krydret vårt program med opprettelse av en scene der det blir noen opptredener og aktiviteter.

Bandet Resirkulert er en ung gjeng fra Storfjord. De syntes det var artig å få spille noen av sine låter. Vi synes det er råtøft at de stiller opp, et band som har fått mye skryt.

Risikoret er et aktivt kor fra Fredrikstad. Hvorfor i granskauen skulle de opptre her. Jo – de er i byen og sa høyt jatakk med å bidra på Remiksdagen. Så enkelt og så greit er det noen ganger. De vil ikke bare være på scenen, men også bidra litt rundt omkring på anlegget. Så plutselig kommer de hoppende fram fra noen oljefat på Farlig avfall…. hvem vet

Nordnorsk vitensenter vil bidra med et kjemishow. Dette for å sette fokus på Farlig avfall. Det er en årsak til at vi må samle dette inn for seg og behandle det med forsiktighet. Det kan være stor forurensningsfare, innhold av giftstoffer og at det kan reagere kraftig hvis man blander forskjellige stoffer. Her blir det litt smell og bang. Vi håper scenen er hel etter opptreden og at ikke hele cafè –området er røyklagt…

Remiksdagen – mye for barna også

Remiksdagen er ikke bare å viser fram Tromsø og Karlsøy sin fantastiske miljøpark. Her er også aktiviteter spesielt for barna. Her kan man sitte på en vassekte søppelbil, med en vassekte renovatør. Du kan ta en lengre tur med den lille Nord-Norgebanen. Du kan være med på Skattejakt under den store Returstasjonen, med lommelykt og skattekart. Sammen med de voksne kan man også ta turen rundt på hele anlegget å løse Rebuskonkurransen. Når man har drukket opp juicen som kan fås i cafèen, skriv på telefonnummer og navn og lever det i egne beholdere. Da er du med i juicekartonglotteriet og kan vinne flotte premier. Så har vi jo kjemishowet og for de som liker musikk, så har vi Resirkulert og Risikoret. Kanskje vi kan egentlig si at Remiksdagen – en dag for barn i alle aldre?

Egen bussrute – et lite bidrag til kollektivtransport

Siden bussrutene på denne siden av øya ikke er all verdens. Det går faktisk ikke normal buss lørdag, så vi har like godt opprettet en transportmulighet fra sentrum til Remiks og tilbake. Den går fra Prostneset, via Stakkevollvegen til Remiks og tilbake. På turen til tar den bare på passasjerer og på veg tilbake slipper den kun av passasjerer. Bussen er ikke av de største. Den tar 19 passasjerer og 2 barnevogner. Det er et eget busstopp på Prostneset, som er merket med Remiksdagen. Rutetidene er som følger:

Fra Prostneset til Remiks:

0945, 10:45, 11:45, 12:45 og 13:45

Fra Remiks til sentrum:

10: 15, 11:15, 12:15, 13:15, 14:15 og 15:15