Ledige stillinger som sjåfør

Remiks Miljøpark AS er et konsern eid av Tromsø og Karlsøy kommune. Remiks er totalleverandør innen avfallsindustrien. Vi har ca hundre ansatte og har samlede inntekter på over 200 millioner hvert år. Vår primære oppgave er å håndtere den lovpålagte husholdningsrenovasjonen på vegne av våre eierkommuner gjennom vårt datterselskap Remiks Husholdning AS. I tillegg leverer vi avfallstjenester til det private næringsliv gjennom våre datterselskaper Remiks Næring AS og Remiks Produksjon AS.

Remiks Husholdning AS har flere ledige stillinger som sjåfør hos Remiks Husholdning AS. Vi har faste stillinger og vikariatstillinger ledig med mulighet for forlengelse til faste stillinger.  Arbeidet omfatter innsamling av husholdningsavfall på ruter i Tromsø og Karlsøy kommune med arbeidsted Tromsø

Arbeidsoppgaver: 

Vi søker etter blide og serviceinnstilte menn eller damer, som i tillegg til å kjøre lastebil, også kan yte god service både personlig og via telefon fra kunder. Du vil inngå i vårt lag med sjåfører og bli en del av et spennende selskap med godt arbeidsmiljø.

Følgende kvalifikasjoner vil bli vektlagt: 
  • Førerkort klasse C
  • Gyldig YSK
  • Gode språkkunnskaper (Norsk)

For mer informasjon om stillingen kan Frode Lorentsen kontaktes på telefon 77 60 19 00

Søknad med CV og referanser sendes

Kort søknad sendes til: 
Søknadsfrist: 
01.02.2019