NB! Denne nettsiden er under konstruksjon

Jobb og karriere hos Remiks

Vil du jobbe med sirkulærøkonomi og noen av jordas viktigste ressurser?

Remiks er et avfallsselskap som samler inn, håndterer og behandler avfall i Nord-Norge. Vi tilbyr avfallsløsninger for næringslivet og utfører lovpålagte oppgaver gjennom innsamling av husholdningsavfall i Tromsø og Karlsøy kommune.

Remiks er et aksjeselskap som eies i sin helhet av Tromsø og Karlsøy kommune. Konsernet har ca. 120 ansatte og vi har hovedkontoret vårt på nordspissen av Tromsøya. Som en del av vårt team vil du jobbe med utgangspunkt i våre verdier miljøbevisst, pålitelig, nyskapende og tilgjengelig. Disse verdiene er forankret i alt vi gjør og våre ansatte er våre fremste ambassadører for disse verdiene. 

Vil du jobbe med oss?

Sjekk stillingsutlysningene nedenfor eller send oss en åpen søknad til jobb@remiks.no.

Er du student?

Kunne du tenkt deg å lære mer om og jobbe innen avfallsbransjen? Hver sommer ansetter vi studenter i internships gjennom det nasjonale kompetanseprogrammet til Avfall Norge, REdu. Sjekk ut mulighetene her.

Vil du skrive oppgave i samarbeid med oss? Vi har til enhver tid utlyste oppgaver som vi søker studenter til.

Er du lærling?

Vi tar imot lærlinger innen flere fagfelt blant annet gjenvinning, logistikk, industrimekaniker, kontor og administrasjon, salg, IKT og yrkessjåfør. Ta kontakt med oss på jobb@remiks.no om du har spørsmål til lærlingplasser. 

Stillingsutlysninger

Vi søker butikkmedarbeider til Remiks Bruktbutikk

Gjennom Remiks Bruktbutikk reduserer vi avfallsmengden i Tromsø og Karlsøy kommune. Remiks leverer i dag avfallstjenester i verdensklasse – vi tilbyr kundeorienterte og bærekraftige løsninger for avfallshåndtering. Vi har utviklet oss for å være avfallsaktør til å bli en produsent av råvarer for nye produkter, og har hele tiden fokus på hvordan vi kan utnytte det råstoffet vi samler inn på best mulig måte.

LES MER »