Tålmodighet lønte seg – endelig vant jeg 10 000!

Jens Petter Jenssen fra Tromsø, er en av heldige vinnere i Grønt Punkt sitt Returkartonglotteri. Endelig vant jeg – tålmodigheten lønte seg, sier en meget tilfreds Jens. Plutselig ble han 10 000 kroner rikere, sånn like oppunder jul. Det han har gjort er å sorterte drikkekartongene og skrive navn og telefonnummer på de og legge de i den oransje posen for drikkekartong. 4 ganger i året trekkes det ut mulige heldige vinnere fra Tromsø. Disse sendes ned til den store trekningen i Oslo.

Jens Petter Jenssen fra Tromsø ble heldig vinner av Returkartonglotteriet
og vant 10 000 kroner.

Jens er en ivrig pensjonist og har holdt på med å skylle, brette og skrive navn og telefonnummer på sine drikkekartonger i mange år. – Selv mine døtre ble usikre på om det hadde noe for seg, men jeg ville ikke gi meg, smiler han. – Se der, jeg fikk rett. På vegne av Grønt Punkt Norge overleverte Remiks premien.

Ivar Sture Handeland, informasjonsansvarlig i Remiks kan fortelle at folk skyller, stapper og bretter i de oransje posene, men glemmer helt å skrive på navn og telefonnummer. 4 ganger i året kan man faktisk vinne 100 000 eller 10 000 kroner.  Det du gjør er enkelt og greit – skylle drikkekartongen, brett den, skrive på navn og telefonnummer, legg den i den oransje posen og legg den i avfallsdunken med resten av det optisk sorterte avfallet. Han minner også på at det kun skal drikkekartong i den oransje pose. – Vi ser at noen kaster andre ting enn drikkekartonger og det ødelegger for kvaliteten på avfallet. Drikkekartongene går til Fiskeby i Sverige og blir til ny kartong, avslutter han

Mer om Returkartonglotteriet kan man lese på Grønt Punkt sine hjemmesider her

https://www.grontpunkt.no/gjenvinning/drikkekartong/

Relaterte artikler

Innovasjon gjennom samarbeid

Remiks har vært gjennom et aktivt år. Normaltilstanden er på plass igjen koronatiden, samtidig som en rekke spennende prosjektet sto for dørene.
Etter en grundig prosess skiftet Remiks også visjon.

LES MER »

Bubo – En vaskeekte maskot

Det sies at en bedrift med respekt for seg selv, må ha en maskot. Vel, kanskje ikke helt rett, men ideen om at ha noe som kunne formidle Remiks sitt miljøbudskap, syntes vi at vi måtte gjøre noe med. MASKOT – det måtte være noe.

LES MER »