Viktige endringer jul- og nyttår 2019

Det blir som vanlig innsamling av juletrær for sentrumsnære områder. Settes ut senest mandag 13.januar kl 0700. Hentes mellom mandag og onsdag.

Hvor finner jeg mine tømmedager? 

Den enkleste måten å finne informasjon om dine tømmedager er ved å bruke Remiks-appen eller sjekke “Finn min tømmedag” her inne. Dagene det har oppstått endringer på vil ligge inne i de ulike oversiktene. Her får du også informasjon knytte til posesupplering og henting av juletrær. I år vil alle vanlige tømmedager ha endringer i jul- og nyttårsperioden. Husk å la dunken stå ute til den er tømt!

Avfallskort

Nye klipp i avfallskortet

1 februar 2020 fylles det automatisk opp med nye klipp for neste år. Om du har klipp igjen som du ønsker å bruke må disse brukes opp innen 31. januar. Med andre ord, ikke kast avfallskortet ditt – det fylles automatisk opp!

Juletreinnsamling for sentrumsnære områder

I uke 3 2020 starter vi innsamlingen av juletrær i sentrumsnære områder. Trærne må være satt til veg innen mandag 13. januar kl. 07.00. De vil bli hentet fortløpende og vil ikke følge vanlig tømmedag.

Har dere fellesløsning? Borettslag, sameier og andre med fellesløsninger må bli enig om oppstillingsplass. Sett gjerne juletrærne dit containerne/oppsamlingsenhetene står og husk å plasser dem slik at de ikke blir til hinder for trafikk, eller for tømming av containerne.

Viktig å huske på om du skal levere juletreet ditt til innsamling:

  • Treet må settes til veg, helst samlet, ikke nedsnødd eller fastfrosset.
  • Treet må være fritt for julepynt og ikke innpakket i plast.
  • Trærne hentes mandag t.o.m. onsdag i uke 3.

Hvilke områder dekker juletreinnsamlingen?

  • Hele Tromsøya
  • Abonnenter i sentrumsnære områder fastlandssiden: Tønsvik bru – kirkegården Laukslett.
  • Abonnenter i sentrumsnære områder Kvaløya: Krysset Finnvikdalen – Kaldfjord til og med Ersfjordbotn, samt Håkøya.

 

Hvor kan man levere juletrær utenom juletreinnsamling?

Da utfordringer med å bli kvitt juletrær stort sett gjelder sentrumsnære områder, vil det ikke bli innsamling av juletrær i distriktsområdene og Karlsøy kommune. Privathusstander kan derimot levere juletrær gratis til Returstasjonen Tromsø, Hansnes og Skåningsbukt.

Remiks ønsker dere alle en god jul og et godt nyttår!

Relaterte artikler

Innovasjon gjennom samarbeid

Remiks har vært gjennom et aktivt år. Normaltilstanden er på plass igjen koronatiden, samtidig som en rekke spennende prosjektet sto for dørene.
Etter en grundig prosess skiftet Remiks også visjon.

LES MER »

Bubo – En vaskeekte maskot

Det sies at en bedrift med respekt for seg selv, må ha en maskot. Vel, kanskje ikke helt rett, men ideen om at ha noe som kunne formidle Remiks sitt miljøbudskap, syntes vi at vi måtte gjøre noe med. MASKOT – det måtte være noe.

LES MER »

Samarbeid med studenter om innovasjon

– Start UiT er stolte og fornøyd med samarbeidet med Remiks. Remiks har støttet med økonomiske midler, stilt opp på arrangementer og ulike aktiviteter for å fremme bærekraft og miljø ved flere anledninger, sier styret i organisasjonen

LES MER »