NB! Denne nettsiden er under konstruksjon

Vinteren kommer nå for fullt – vi trenger din hjelp

Vi trenger din hjelp som innbygger i Tromsø, for å sikre at alle vi som leverer viktige tjenester til deg kommer seg fram på vinteren.

I Tromsø har vi mye snø gjennom en lang vinter. Feilplasserte dunker skaper store problemer for framkommeligheten for Remiks, når vi skal samle inn avfall.  Derfor trenger vi din hjelp som innbygger i Tromsø, for å sikre at alle som leverer viktige tjenester til deg, kommer seg fram.  

Feilplassering av avfallsdunk
De neste dagene ventes mye snø. For Remiks, kommunen og blålysetaten kan dette resultere i at det er vanskelig å komme seg fram til de som skal ha tømt avfallet sitt, fått brøytet veien eller trenger nødhjelp.

Du kan hjelpe ved å plassere avfallsdunken riktig. Det gjør du ved å plassere dunken en armlengdes avstand fra veg. Den plasseringa gjør at den ikke er til hinder for brøyting, samtidig som vi får tilgang til å hente avfallet ditt. Da blir veien godt brøytet og framkommeligheten vil bli bedre slik at de som trenger å komme seg fram i tide, gjør akkurat det.

Plasserer du dunken rett, tar du hensyn til deg selv og naboene dine, samtidig reduserer du problemene med mangel på fremkommelighet og sikkerhet. Vi har alle de samme utfordringene og må bidra og ta i et tak, når snøen laver ned i Tromsø.

Hvilke konsekvenser har feilplasserte dunker?
Feilplassering skaper utfordringer når det gjelder framkommelighet og sikkerhet – ikke bare for Remiks, men for Bydrift, Tromsø parkering, Brann og redning, Ambulansetjenesten, Politiet, Tromsø Taxi,  Tide Buss og Hjemmetjenesten.

Feilplasserte dunker gjør at brøyting av veier blir vanskelig og ufullstendig, som igjen gjør at Remiks sine biler ikke kommer fram til dunken din. Samtidig blir sikkerheten for deg som myk trafikant i slike situasjoner, på grensen til det uforsvarlige.

Din hjelp er viktig – plasser dunken en armlengdes avstand fra veien.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Relaterte artikler

Hjelp oss å hjelpe deg

Vi er mange aktører som leverer nødvendige tjenester til innbyggerne i Tromsø. Om vinteren har vi felles utfordringer med framkommelighet og sikkerhet. Sett avfallsdunken én

LES MER »

Remiks overrakte 10 000 kroner til Kafé X – en liten kafe med et stort hjerte

Sånn like før jul inviterte Remiks, Kafé X til sin bruktbutikk for å gi honnør til det viktige arbeidet de gjør overfor personer med rusproblemer. Foruten 10 000 kroner fikk de også mulighet å ta ut varer fra bruktbutikken. – Dette kommer veldig godt til nytte i vårt arbeid, sa Nina Rossing, daglig leder i Kafé X. Kollega i Kafé X, Micka Sommerseth, kvitterte like godt med en egen takkelåt, som rørte forsamlingen.

LES MER »