NB! Denne nettsiden er under konstruksjon

Hvorfor Remiks?

Vi har skreddersydd avfallsløsninger i 20 år.

Vi har lang erfaring med håndtering av avfall og vi vet hvordan vi kan skreddersy avfallsløsninger etter ditt behov. Avfallshåndtering skal være enkelt og vi sikrer at avfallet ditt får en verdi videre. 

Remiks håndterer avfallet ditt med kvalitet og miljø i fokus. Gode avfallsløsninger er et resultat av bred kompetanse med håndtering og god kjennskap til utfordringer og muligheter for både arbeids- og næringslivet! 

Dagens avfallsløsninger krever at man tenker sirkulært rundt håndtering slik at avfallet blir utnyttet på best mulig måte. Dette er en veldig viktig del av det arbeidet Remiks utfører hver eneste dag. Miljøaspektet er en prioritet i alt vi gjør og er et viktig konkurransefortrinn for din bedrift.  

Skal du planlegge nybygg? Vil du undersøke muligheten for kildesortering på arbeidsplassen din? Trenger du råd med tanke på Miljøfyrtårn-sertifisering eller kurs for din bedrift?

Ta kontakt med Remiks i dag – vi hjelper deg gjerne!

Bli med å forbedre remiks.no

Vil du å hjelpe oss å bli bedre?
Remiks holder for tiden på med en brukertest for å forbedre nettsiden vår og vi trenger din hjelp!

Meld din interesse i skjemaet. Deltagere som velges ut og gjennomfører brukertesten vil få et gavekort på kr 500 til vår helt egen bruktbutikk etter utført brukertest.

*Ved å melde din interesse godtar du at vi kontakter deg for å gjennomføre brukertesten.

** Vi ønsker i denne omgang kun deltagere fra Troms og Finnmark fylke.